Profil

Hvem er Raybender

Raybender arbejder med film, billeder, animation og installationer. Vi laver løsninger fra ide til færdigt produkt, eller indgår i processen på det stadie, der ønskes. Raybeder kan bidrage med kvalificeret rådgivning i alle projektets faser. Som hjælp med storyboard, produktion, teknisk udførelse. Vi har god erfaring med tværfagligt samarbejder, og mener at forståelse og indlevelse i den specifikke opgave er kernen til succes.

Det færdige produkt kan f.eks. være:

  • Film
  • Billeder
  • Præsentationer
  • Udstillinger
  • Installationer

Raybenders kernekompetencer ligger i den visuelle formidling af ide og historie. Vi er gode til at koge fortællingen indtil nødvendige. Det får budskabet til at står skarpt og let forståeligt for modtageren.

Raybender hjælper til dagligt:

  • Reklamebureauer
  • Private virksomheder
  • Museer, oplevelses- og kulturcentre.
  • Designere

I gennem årene har Raybender opbygget et solidt netværk af dygtige folk. Derved kan en bred vifte af opgaver i “media-formidlings-faget” løses af dygtige mennesker med hver deres speciale. Det kunne som for eksempel være: lyd, foto, filmoptagelse med flere.

Raybender kan lide at lege og udforske ukendt terræn, det er sådan vi udvikler os og holder kreativitet i top.


Vores showreel fra åbenthus i F16 Workspaces

Denne er lavet med en projektor op på en kubistisk papmodel i et af husets hjørner.


Hvor holder Raybender til

Raybender holder til i F16 Workspaces i Vejle. F16 Workspaces er ejet og drevet af de virksomheder der er bor her.  Det er et kreativt og udviklings rigt miljø, hvor ca. 15 virksomheder holder til. Disse virksomheder har deres fokus i det kreative felt. Her findes alt i video produktion, grafisk design, lyd design, markedsføring, tekst, journalistik m.m.

Her har Raybender et tæt samarbejde med flere af de andre virksomheder. Det gør er vi er fleksible, vi kan indrage de kompetencer der skal bruges, til et givent projekt. Derved kan Raybender levere et produkt af høj kvalitet til en skarp pris. Da vi  kan agere som et “full service bureau”. Her skal kun betales løn til de folk der er brug for, i den tid de bruges. Vi kan hurtigt få afklaret spørgsmål, udvikle ideer og udveksle materialer. Vi spilder ikke tiden med alt for mange lange emails. Her er ingen unødig lønning eller dyre lokale omkostninger der også skal dækkes ind.

Vi er “altid” klar til en snak og en kop kaffe her i F16 Workspaces.

Har du noget vi skal snakke om så giv et kald på 26 24 36 69 eller skriv en mail til info@raybender.dk

Hvis du mener F16 Workspaces er et sted for dig og din virksomhed så kan du kontakte mig på kolja@raybender.dk