Motion Design

Motion Design er grafik og billeder i bevægelse, alle typer af film og video med et tegnet, animeret eller anden form for grafisk udtryk kan leve under kategorien Motion Design. Filmen her under er lavet i en håndtegnet animationsstil.

Motion Design kan også være en kombination af “rigtigt” film og foto elementer som klippes og animeres til en fortælling. Filmen her er en stopmotionfilm det vil sige at et fysisk scene er sat op og der tages et billede. Derefter flyttes der lidt på scenen og der tages endnu et billede o.s.v. Til sidst har man en lang række billeder som kan samles til en film. I filmen her kan krøllet papir hoppe og flyve så der har været en del efterarbejde på flere af billederne.

Motion Design kan i forhold til almindelig film kan være den ideelle måde at formidle et budskab, her er alt muligt i det univers der skabes omkring historien der fortælles. Med Motion Design er man ikke bundet af tid og fysiske begrænsninger og budskaber formidles hurtigt og præcist. Filmen her er en blanding af flere elementer, der er lavet animation på statiske billeder og der er skabt en univers hvor farvede kugler er med til at fortælle historien.