3D Illustration

3D Illustration – et billede kan fortælle det hele.

3D illustration er en effektiv teknik til at skabe forståelse og interesse. Når vi ser billeder, husker og lærer vi bedre. Vi fascineres og får hurtigt en forståelse for det budskab, der blive fremlagt for os.
Med en 3D illustration er alt det muligt der ikke kan opnås med et almindeligt foto. Et hvert tænkeligt udtryk og scenarie kan lægges i illustrationen så produkt, ide og budskab fremstår  interessant og forståeligt. Det endelige billede har ikke noget at gøre med den 3D man eksempelvis kan ser i biografen, eller på et 3D TV. Slut produktet er et almindeligt billede, der kan trykkes på papir og deles på nettet.

3D Illustration lavet til Kamstrups kampagne “The Green Difference”.

kamstrup 3d illustration visualisering

Hvad er en 3D Illustration

En 3D Illustration skabes i et computerprogram, hvor der kan arbejdes i 3 dimissioner. Det giver et billede hvor lys og skygge laver stemning, liv og fornemmelsen af dybe, præsis som et traditionelt foto. Stilarten kan være alt fra: stilistisk, tegneserie-look til en fotorealistisk gengivelse af virkligheden. I 3D Illustrationens univers er der så godt så ingen begrænsninger, det billede der ønskes, det skaber vi. Alt efter hvilket billede der skal laves, kan almindeligt fotos materiale indgå og arbejdes ind i det enlige billede. Det kan eksempelvis være en bestemt person eller et bestem miljø der skal indgå.

I eksemplet fra Kamstrup er hele universet skabt i computeren, stilarten har en høj grad af realisme, men alligevel med et grafisk udtryk. Elmåleren har en højere grad fotorealisme end omgivelserne, den står knivskarpt så der er fuld fokus på produktet.
Se og læs mere om hele projektet her.

Fra ide til 3D Illustration.

Ide – skitse
skitse 3d illustration sousmatic
3D model
clayrender 3d illustration sousmatic
Den færdige 3D Illustration
3d illustration sousmatic

 

Raybender har hjulpet firmaet Norgo i design fasen og med materiale til markedsføring af deres produkt Sousmatic. Vi er kommet med ideer og idespark da ideen var på tegne brættet og har igenmen hele fasen leveret foto-realistiske 3D Visualiseringer af produktet.
Læs og se mere om hele projektet her.
Til den endelige markedsføring og til salgs materialet ude i butikkerne har vi lavet denne 3D Illustration.

 

3d illustration visualisering