3D Animation

3D Animation til markedsføring

Når produkt eller en idé skal præsenteres for en mulig kunde, skal både produkt og budskab være skarpt og præcist. Med en veludført 3D Animation har man et stærkt visuelt kommunikationsværktøj, som kan bruges til at formidle funktion, idé og koncept videre til modtager. Vi producerer både komplette 3D animerede film og sætter 3D modeller ind i traditionel video, eller i et mix med anden form for motion design.

3 Cases hvor 3D Animation bliver brugt i markedsføringen

Kamstrup
3d animation kamstrup
Troldtekt
logo animation troldtekt
Lonobox
3d animation lonobox

3D Animation til museer, kultur og oplevelses-centre.

Skal historien formidles visuelt kan en 3D Animation være den optimale løsning. Ting der ikke eksisterer mere kan genopstå og vækkes til live i interessante fortællinger. Naturfænomener der er uhensigtsmæssige, svære, eller helt umulige at filme kan skabes i et kontrollerbart miljø. Steder der ligger uden for vores rækkevide, som planeter og stjernestøv i en fjern galakse, eller den kogende lava i jordens indre, alt kan modelleres som 3D modeller, flyttes, drejes og vendes.
I denne digitale 3D verden er alt muligt og den visuelle del af historien kan animeres i et spændende og oplevelsesrigt univers.
Det endelige produkt kan være en film eller et interaktivt element. Denne film kan vises på en skærm, som projektion eller som et del element i en større installation.

Læs mere om hvordan en 3D Animation kan fungerer som et del element ved hjælp af teknikken: projektion mapping.

3 Cases hvor 3D Animation til formidling eller i udstilling

Danmark og Istederne
3d animation motion design danmark og istiderne
Vand i Vejle
3d animation 3 gange skybrud okolariet
Big Bang
3d animation big bang

3D Animation og video.

Der kan være mange gode grunde til at vælge 3D Animation i stedet for traditionel video. De har hver deres force, så det rigtige valg skal træffes eller om det det skal være et mix af begge to. Vi er selvfølgelige behjælpelige i denne process og har mange dygtige folk i vores netværk, som kan komme ind over et projekt eller tage det helt over hvis det er den rigtige model.

5 gode grunde til at vælge 3D Animation

  • Produktet behøver ikke eksisterer i sin færdige fysiske form. En 3D model af produktet kan laves i en fotorealistisk udgave som kan indgå i animationen. Fotorealistiske billeder af et produkt kan du læse mere om under 3D Visualisering.
  • Produktet er i brug og befinder sig i omgivelser hvor det ikke er hensigtsmæssigt at filme. Som en maskine på en beskidt fabrik eller en svejse robot på 200m dybt vand.
  • Produktet er uhåndterbart eller tager sig ikke visuelt heldigt under en fotosession.
  • Når en ny teknologi eller process skal formidles over for modtager, så er 3D Animationens muligheder mange. Der kan let zoomes helt ind i produktets mekanik eller man kan tage en kamera tur igennem tandhjul og væsker. Her kan processer beskrives og visualiseres hurtig og præcist.
  • I 3D Animationens verden findes der ikke støv, støj og skrammer, de kan tilføjes hvis det findes brugbart for det budskab der skal formidles. Men som udgangspunkt befinder vi os rent, lyst og venligt miljø.

3 cases hvor 3D Animation har løftet opgaven.

3d animation pureteqPureteq, har udviklet et system som bla. kan rense den røg som udledes fra færger og tankskibe. At filme på en arbejdsplads som et sådant skib, kræver en masse planlægning for at det kan gå op i en højere enhed , og vil forstyrre skibet daglige rutine. Det helt unikke ved system her er den turbulens der skabes inden i skorstenen, denne er visualiseret i 3D Animationen så den er grafisk lækker og forstålig.
3d animation roenvig dental
Rønvig Dental, opfinder og producerer redskaber til dental-industrien. Til fremvisning på messer og til brug online har raybender hjulpet med denne animation. At vælge 3D Animation til at formidle en historie som denne er oplagt. En mund er ikke et miljø hvor det er nemt hvis overhovedet muligt at filme og det viduelle udtryk vil ikke blive så delikat som det der kan opnås med 3D Animation.
3d animation lonobox
Lonobox